fbpx
Сьогодні
22:07 08 Вер 2018

Творець "Новачка" повідомив, що у нього рак останньої стадії

У хіміка Віла Мірзаянов, який є одним з творців сімейства отруйних речовин Новачок, виявили рак простати останньої стадії.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Почали лікувати гормональною терапією, заснованої на тому, що гормони перешкоджають доступу тестостерону до ракових клітин і тим самим позбавляючи їх необхідного джерела енергії. В результаті (в ідеалі) ракові клітини гинуть до 5-процентного рівня, з чим, як мені пояснив доктор Гольдфарб, люди живуть від 15 до 25 років. Теж в ідеалі", – розповів учений.

Він також додав, що "лікування досить чутливе" і доводиться терпіти, тому писати і давати інтерв'ю йому тепер буде досить важко.

"Багато людей просять інтерв'ю. На жаль, фізично не можу виконати їх прохання. Прошу вибачення. Настрій змінний, точно відповідний гормональній терапії", – додав Мірзаянов.

Він також прокоментував виступ у Радбезі ООН постпреда РФ Василя Небензі з приводу нових даних про виконавців замаху на колишнього російського агента Сергія Скрипаля та його дочку.

"Він накреслив урядову позицію. Новачки не розробляли, не виготовляли і взагалі сам термін "Новачок" придуманий перебіжчиками з Росії. Зрозумів, це про мене", – зазначив хімік.

С 6 августа я был в бане. На другой день врачи сообщили, что у меня рак простаты последней стадии. Начали лечить…

Posted by Vil Mirzayanov on Friday, September 7, 2018

Нагадаємо, британські прокурори назвали імена росіян, яких підозрюють в отруєнні Скрипалів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: