fbpx
Сьогодні
21:52 08 Вер 2018

Особливості обслуговування Ryanair у Борисполі: пасажирам потрібно буде йти пішки до літака

У Борисполі Ryanair обрав схему наземного обслуговування, що виключає використання телетрапи (пасажирського "рукава") при посадці пасажирів.

Про це повідомив генеральний директор аеропорту Павло Рябікін у своєму блозі на Liga.net.

При цьому борт авіакомпанії буде паркуватися на стоянці №10R між 9 і 10 гейтами терміналу D.

"Отже, висадка і посадка пасажирів на літак передбачає пішу прогулянку від/до виходу з терміналу. При цьому сам вихід з терміналу можливий тільки через бас-гейти (ці виходи традиційно використовуються для автобусного підвезення пасажирів до борту)", – написав Рябікін.

Напрямок руху пасажирів по перону візуалізується тенсаторами і регулюється представниками хендлінгової компанії.

Проте, в разі великого завантаження перону терміналу D, передбачена стоянка борту на віддаленому пероні і забезпечення посадки/висадки з допомогою перонних автобусів.

Обслуговування пасажирів з інвалідністю проходить за стандартною для всіх авіакомпаній процедурою.

Ryanair

Схема розміщення літака Ryanair в аеропорту Бориспіль

Процедура обслуговування пасажирів авіакомпанії Ryanair передбачає збір людей в спеціальному накопичувачі, які заздалегідь формуються за допомогою тенсаторів. Тому рекомендується заздалегідь бути на посадці, оскільки співробітники хендлінгової компанії здійснюють перевірку документів і додатково оглядають ручну поклажу на предмет дотримання норм перевезення багажу.

Рябікін звернув увагу на те, що двері для виходу на посадку закриваються за 10 хвилин до вильоту. Поіменно викликати пасажирів, які запізнюються, по гучномовцю ніхто не буде.

При цьому постійного представника авіакомпанії в аеропорту немає, принаймні поки що, додав він.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.Схема розміщення літака Ryanair в аеропорту Бориспіль [/caption]Процедура обслуживания пассажиров авиакомпании Ryanair подразумевает сбор людей в специальном накопителе, которые заранее формируются с помощью тенсаторов. Поэтому рекомендуется заранее являться на посадку, поскольку сотрудники хендлинговой компании сверяют документы и дополнительно осматривают ручную кладь на предмет соблюдения норм провозки багажа.

Рябикин обратил внимание на то, что двери для выхода на посадку закрываются за 10 минут до вылета. При этом поименно вызывать опаздыющих пассажиров по громкоговорителю никто не будет.

При этом постоянного представителя авиакомпании в аэропорту нет, по крайней мере пока.

Читайте нас в Facebook и Тwitter, также подписывайтесь на канал в Telegram, чтобы всегда быть в курсе важных изменений в стране и мире.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: