fbpx
Сьогодні
15:28 07 Вер 2018

У Британії обіцяють задіяти "повний спектр інструментів" проти Росії

Велика Британія та її союзники задіють повний спектр інструментів проти Москви після звинувачення Росії в отруєнні екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у Солсбері.

Про це на конференції з кібербезпеки у Вашингтоні заявив директор Центру урядового зв'язку Великої Британії Джеремі Флемінг, повідомляє Reuters.

"Загроза з боку Росії є реальною, і знаходиться в активній фазі. Їй буде протидіяти сильне міжнародне партнерство союзників, яке здатне розгорнути весь спектр інструментів з апарату національної безпеки та яке готове дати відсіч нахабним спробам Кремля підірвати світовий порядок, заснований на міжнародному праві", – сказав він.

Флемінг також наголосив, що Лондон чітко знає, хто був відповідальний за спробу отруєння Скрипалів у Солсбері на початку березня.

"Ми чітко визначили, хто був відповідальним (за отруєння Скрипалів – ред.), та які методи вони використовували", – додав він.

Як повідомлялося, 5 вересня прокуратура Великої Британії назвала імена двох росіян, підозрюваних у спробі замаху на життя Сергія і Юлії Скрипалів у Солсбері.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: