fbpx
Сьогодні
11:32 07 Вер 2018

Цього місяця презентують модернізовану бойову розвідмашину "Мангуст", - Укроборонпром

Цього місяця буде представлено модернізований варіант бойової розвідувальної машини "Мангуст".

Про це повідомляє прес-центр Укроборонпрому.

Так, модернізація БРМ "Мангуст" відбувається спільними зусиллями України та Польщі і презентація дослідного зразка нової модифікації заплановано на вересень 2018 року на одному з військових полігонів Польщі.

"За підсумками показу планується укласти контракт між учасниками переговорів про спільну модернізацію БРМ "Мангуст" в інтересах Збройних сил Республіки Польща", – йдеться у повідомленні.

БРМ "Мангуст" було вперше презентовано в місті Кельце на стенді ДК "Укроборонпром". Це двовісна броньована плаваюча розвідувальна машина, з усіма ведучими колесами і незалежною підвіскою 4×4.

Вона призначена для ведення розвідки боєм і вогневої підтримки бойових підрозділів. Торсійна підвіска забезпечує підвищену прохідність. Машина може долати водні перешкоди і здатна розвивати на шосе швидкість до 100 км/год.

БРМ "Мангуст" розроблена конструкторським відділом ДП "Миколаївський бронетанковий завод".

Всі комплектуючі, за винятком двигуна, українського виробництва. Машина обладнана додатковими бічними, верхнім і заднім люками, що дозволяє безперешкодно висаджуватися десанту. Збільшення лобового захисту і установка додаткових листів броні забезпечують захищеність екіпажу.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: