fbpx
Сьогодні
18:02 07 Вер 2018

Сенцов відмовився від госпіталізації, - Москалькова

Російський омбудсмен Тетяна Москалькова надіслала відповідь уповноваженій із прав людини України Людмилі Денісовій щодо стану здоров'я політв'язня Олега Сенцова.

Про це Денісова повідомляє у Facebook, додавши фото документів із відповіддю.

"Нарешті отримала відповідь від Уповноваженого РФ на одне із моїх численних звернень про стан здоров'я Олега Сенцова. Тетяна Москалькова повідомляє, що стан здоров'я у Олега не погіршився. Йому продовжують колоти внутрішні ін'єкції, а також надають підтримуючу суміш", – пише Денісова.

Москалькова зазначає, що Сенцов знову відмовився від госпіталізації до Лабитнангської міської лікарні. Він, нібито, посилається на відсутність хвороби та задовільні умови утримання і лікування в медичній частині колонії.

"Але ж ми усі добре знаємо, істинну причину його відмови. Оскільки в міській лікарні до нього ставляться жахливо. Йому не надають належної медичної допомоги і тиснуть психологічно. Що ж до питання якнайшвидшого обміну політв'язнями, на якому я постійно наголошую, Москалькова в черговий раз повідомила, що немає таких повноважень. Шкода, що знову не отримала детальної інформації щодо стану здоров'я Олега Сенцова та інших політв'язнів з відповідними підтверджуючими документами.", – пише Денісова.

Нарешті отримала відповідь від Уповноваженого РФ на одне із моїх численних звернень про стан здоров'я Олега Сенцова….

Posted by Людмила Денісова on Friday, September 7, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: