fbpx
Сьогодні
16:42 07 Вер 2018

Медведчук не зміг домовитися з Ахметовим і Фірташем щодо виборів, - ЗМІ

Віктор Медведчук не зміг знайти спільної мови з олігархами Рінатом Ахметовим та Дмитро Фірташем.

Про повідомляє "Апостроф" з посиланням на співрозмовників у таборах політиків.

Стало відомо, що кум Володимира Путіна веде закулісні перемовини з Рінатом Ахметовим та Дмитром Фірташем з метою об'єднання політичних проектів "За Життя" та "Опозиційного блоку" до початку виборів.

За словами джерела в ахметівському "крилі", обговорювався союз на трьох – Ахметов, Фірташ, Медведчук. Також велися переговори окремо з кожною групою впливу.

Проте результатів досягти не вдалося нікому з них.

"Ми не погодилися", – повідомив анонімно представник групи Ахметова.

Судячи з його відповідей, союз з Медведчуком в цьому "крилі" визнали невигідним, а його претензію на політичну рівноправність надмірною.

"Які активи у Медведчука? Ну, ім'я, відносини з Путіним. І на цій підставі він пропонує рівноправне партнерство? Хіба це може вразити нас і Фірташа ?!" – пояснив співрозмовник.

Він також дав зрозуміти, що Медведчуку не допомогли його методи ведення переговорів, де знайшлося місце і обіцянкам( повернути відібрані активи в ОРДЛО), і погрозам.

"Ахметов не погодиться на шантаж з будь-якого боку. Один раз під когось ляжеш – все", – коментує джерело.

В свою чергу, представники Фірташа взагалі відмовилися коментувати це і лише Юрій Бойко на запитання про переговори з Медведчуком іронічно запитав: в якості кого виступає кум Путіна, натякнувши на його низький статус.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: