fbpx
Сьогодні
18:55 07 Вер 2018

Ар'єв заявив, що шанси РФ повернутися в ПАРЄ дуже високі

Віце-президент і голова української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи Володимир Ар'єв оцінив шанси повернення Росії в ПАРЄ цифрою в 50%, назвавши ці шанси "дуже високими".

"Всі визнають, що ми праві; що таким чином Рада Європи піде проти власних принципів; що це буде продаж індульгенції; що тоді виходить, що не організація, яка створена після Другої світової війни і існує вже 70 років, яка покликана захищати тріаду: демократія, права людини і верховенство права, – не вона диктує члену організації, який двадцять років тому вступив до Ради Європи, що робити, як робити і виконувати свої обов'язки, а порушник – Російська Федерація, фактично злочинець", – зазначив він в ефірі Радио НВ.

За словами Ар'єва, в Раді Європи зараз робиться спроба вирішити політичну проблему процедурним, технічним шляхом. Він вважає, що це призведе тільки до появи нових проблем.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: