fbpx
Сьогодні
22:26 06 Вер 2018

Злочин проти свободи: на Хрещатику підрізали гея за орієнтацію

У Києві на вулиці Хрещатик між двома компаніями виникла бійка, у результаті якої одного хлопця вдарили тричі ножем у груди і забрали мобільний телефон.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

22-річного хлопця госпіталізували із пораненнями у груди.

на Хрещатику підрізали гея за орієнтацію

Як пише "Інформатор", причиною агресії у бік хлопця зі сторони інших стала його гомосексуальність.

На момент приїзду поліцейських учасники конфлікту втекли. Під час огляду місця події правоохоронці виявили та вилучили два ножі та мобільний, схожий на телефон потерпілого. За показами та прикметами свідків правоохоронці затримали п'ятьох осіб і доставили їх до Печерського управління поліції. Усі вони – неповнолітні.

на Хрещатику підрізали гея за орієнтацію

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження. Із доставленими працюють слідчі, встановлюється роль кожного із них, а відтак за погодженням із процесуальним керівником буде вирішене питання щодо оголошення підозри у вчиненні злочину.

на Хрещатику підрізали гея за орієнтацію

Окрім того, після спілкування із потерпілим буде надана додаткова кваліфікація щодо зникнення його мобільного телефону, а після проведення судово-медичної експертизи – щодо ступеню тяжкості нанесених тілесних ушкоджень.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: