fbpx
Сьогодні
12:21 06 Вер 2018

У Roshen не змогли точно пояснити, звідки в Криму їхні цукерки

У корпорації Roshen не змогли дати чіткої відповіді звідки в окупованому Криму взялися в продажі їхні цукерки.

Про це повідомляє Liga.net.

"Корпорація не володіє достовірною інформацією про походження цукерок на фото, остання партія карамелі "Полуниця з вершками" була випущена в першому кварталі 2017 року", – кажуть в  в прес-службі корпорації.

У компанії стверджують, що вже тривалий час корпорація Roshen не має ніяких торгових зв'язків з Кримом, а з квітня 2017 року на Липецькій фабриці було повністю зупинено виробництво.

Незважаючи на те, що в Roshen кажуть, що не знають звідки там взялися їхні цукерки, вони припускають, що це продукція Липецької фабрики.

"Ми допускаємо, що на території Кримського півострова реалізується продукція Липецької фабрики, яка виготовлена ​​на початку 2017 року, до зупинки виробництва", – повідомили в корпорації.

За даними Roshen, з останньої виготовленої партії карамелі "Полуниця з вершками" до Криму могло потрапити близько 10 тонн цих цукерок.

"Термін придатності такої продукції закінчився навесні 2018. Жодна з фабрик Рошен не виробляє продукцію з російськими етикетками", – стверджують в корпорації.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: