fbpx
Сьогодні
11:38 06 Вер 2018

На Херсонщині отруїлися 15 дітей через хімічні викиди в Криму, - ЗМІ

До Херсонської обласної лікарні доправили 15 дітей із підозрою на хімічне отруєння.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Зазначається, що в усіх дітей однакові симптоми – сльозотеча та ларингіт. Тож припускають, що потерпілі отруїлися через викиди із заводу "Кримський титан".

Зазначимо, раніше в українській прикордонній служби розповіли, що у прикордонників, які працюють у безпосередній близькості від заводу "Кримський титан", почало погіршуватися здоров'я.

Потерпілі страждали на запаморочення, нудоту та головний біль.

Тим часом у розвідці Міноборони розповіли, що проблема із хімічними викидами пов'язана з необережністю російського військового керівництва.

Зокрема, протягом 13-19 серпня під час військового тренування, російські підрозділи проводили стрільби в районах розташування відстійників відходів хімічного виробництва титанового та содового заводів. Внаслідок влучень снарядів, зазначені об'єкти були пошкоджені.

Нагадаємо, що в ніч на 24 серпня в місті Армянськ в окупованому РФ Криму місцеві жителі розповіли про невідомий наліт "липкої іржі", яким протягом доби вкрилися металеві предмети. Крім того, жителі скаржилися на першіння в горлі, висип і загальну слабкість.

Як свідчать записи у соцмережах, дитяче відділення лікарні у Армянську було переповнене, через кислотні опади людям пече в очах та у дихальних шляхах.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: