fbpx
Сьогодні
13:42 06 Вер 2018

До ЗСУ скоро передадуть значну кількість протитанкових комплексів, - ЗМІ

Збройні сили скоро отримають значну кількість протитанкових ракетних комплексів Стугна, українського виробництва.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів військовий експерт Сергій Згурець.

"Найближчим часом відбудеться передача українським підрозділам значної кількості протитанкових комплексів" Стугна ", тому насиченість протитанковими засобами українського виробництва істотно зросте", – сказав він.

За його словами, українська військова промисловість почала показувати перші результати створенням нових зразків озброєння та техніки.

"Виготовлення керованих ракет для танків і протитанкових ракетних комплексів для сухопутних військ різної дальності , створення комплексу "Вільха" і крилатої ракети "Нептун" – якраз досить добре демонструє потенціал нашої оборонної промисловості", – зазначив він.

Що стосується поставок Javelin в Україну, то цим вдалося показати, що США і далі підтримуватиме Україну в поставках озброєння, але основними протитанковими засобами будуть все ж таки українські зразки.

"З політичної точки зору вони є певним сигналом для ряду європейських країн про те, що США будуть підтримувати Україну в поставках високотехнологічних зразків. Якщо раніше це були радіостанції, системи артилерійської розвідки, то далі ми отримали Javelin"", – пояснив Згурець.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: