fbpx
Сьогодні
09:40 05 Вер 2018

Половина росіян нічого не знають про голодування Сенцова, - опитування

Трішки більше половини жителів Росії щось знають про ситуацію з голодуванням бранця Кремля Олега Сенцова.

Про це йдеться у даних опитування "Левада-центру", передає "Інтерфакс".

Згідно з опитуванням, 51% респондентів повідомили, що знають про ситуація з голодування українського режисера, а 49% – не знають нічого.

Відзначається, що 54% ​​від тих, хто знає про цю ситуацію, вважають, що оптимальним рішенням був би обмін Сенцова і низки українських громадян, засуджених у РФ, на росіян, засуджених в Україні.

8% від тих, хто в курсі ситуації, вважають, що прийнятним варіантом було б звільнення від відповідальності лише одного Сенцова.

38% від тих, хто в курсі ситуації, вважають, що Сенцов і низка інших громадян України, засуджених у Росії, повинні продовжувати відбувати покарання.

Опитування було проведене 23-30 серпня 2018 року за репрезентативною всеросійською вибіркою міського та сільського населення серед 1600 осіб у віці від 18 років і старше в 136 населених пунктах, 52 суб'єктах РФ.

Нагадаємо, Олег Сенцов оголосив голодування 14 травня із вимогою звільнити усіх українських політв'язнів.

За час голодування він втратив 30 кг. Пульс уповільнився до 40 ударів на хвилину, в нього погано із серцем. 7 серпня Сенцов написав, що не збирається припиняти голодування. Сестра Сенцова написала, що його стан катастрофічний і він близький до смерті.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: