fbpx
Сьогодні
18:53 05 Вер 2018

Боротьба з корупцією: суд арештував першого заступника голови Держгеонадр

Шевченківський районний суд Києва обрав першому заступнику голови Державної служби геології та надр України Миколі Фощію запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 60 прожиткових мінімумів доходів громадян, що становить 106 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба суду.

"За результатами розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Фощія М.В. слідчим суддею Шевченківського районного суду міста Києва зазначене клопотання задоволено частково. До підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 60 прожиткових мінімумів доходів громадян", – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у середу прокуратура Київської області заявила, що оголосила підозру затриманому на хабарі виконувачу обов'язків голови Державної служби геології та надр України. У відомстві не назвали прізвище затриманого.

У понеділок, 3 вересня, в.о. голови Державної служби геології та надр України було викрито на одержанні неправомірної вигоди в сумі 3 000 доларів, яку посадовець вимагав та одержав від представника суб'єкта господарювання за сприяння в одержанні пакету документів, необхідних для здійснення робіт з видобування торфу.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: