fbpx
Сьогодні
10:46 05 Вер 2018

Бойовики кажуть про масштабний наступ ЗСУ 14 вересня, який закінчить війну, - Тимчук

Фото REUTERS

Окупанти ширять чутки про масштабний наступ Збройних сил на Донбасі у середині вересня, який має закінчити війну за 5 днів.

Про це пише нардеп "Народного фронту", координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

Згідно версії окупантів, наступ ЗСУ буде виглядати наступним чином: операція нібито готується у вигляді одночасних розсікаючих ударів по трьох напрямках і повинна тривати до 5 днів.

Для проведення операції нібито сформовано три ударні угруповання Об'єднаних сил – в напрямку Докучаєвська, Горлівки і Алчевська. Підтягнута важка бронетехніка і артилерія, підрозділи ЗСУ вже отримали додатковий боєкомплект і спорядження;

"Також, за версією бойовиків, на фронт перекидаються повністю екіпіровані і озброєні "вісім батальйонів Яроша", – пише він.

При цьому, окупанти кажуть, що напад ЗСУ відбудеться під прикриттям навчань "Шторм-2018".

"А війська другого ешелону нібито вже отримали вказівку бути готовими до введення в бій на 2-3 день операції для її розвитку і посилення натиску", – пише Тимчук.

При цьому керувати наступом нібито мають "генерали НАТО".

"Характерно, що дані чутки почали поширюватися до знищення Захарченко, проте інцидент в донецькому кафе "Сепар" не вплинув на їхню інтенсивність, а навпаки, після ліквідації "глави ДНР" поширення інформації про наступ ЗСУ набуло більш масового характеру", – пише нардеп.

За його словами, це схоже на план командування окупантів з провокації до подальшої ескалації бойових дій.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: