fbpx
Сьогодні
21:25 03 Вер 2018

Звільнити Сенцова: Меркель обговорила з Путіним питання політв’язня

Фото Reuters

Канцлер Німеччини Ангела Меркель під час останньої зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним порушила питання звільнення українського режисера Олега Сенцова, заявив посол України в Німеччині Андрій Мельник.

"Тема Олега Сенцова порушувалася… Наразі результату, на жаль, немає. Ми сподіваємося, що тиск посилюватиметься", – розповів дипломат Громадському.

За словами посла, напередодні зустрічі Меркель узгодила з президентом України Петром Порошенко позиції під час телефонної розмови 16 серпня. Після зустрічі з Путіним німецький канцлер проінформувала Порошенка про результати переговорів.

"Меркель із перших вуст цілу годину розповідала нашому президентові про те, як пройшла ця розмова, які були домовленості, ну і, звичайно, що робити далі", – розповів Мельник.

Український посол висловив сподівання, що завдяки діям Меркель, яку Путін просто не може ігнорувати, буде звільнено Олега Сенцова. "Ми всі віримо, що ось-ось це диво станеться", – додав він.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: