fbpx
Сьогодні
13:50 03 Вер 2018

В БПП пропонують зачистити інфопростір від проросійських каналів

Голова фракції "Блоку Петра Порошенка" у Верховній Раді Артур Герасимов каже про необхідність зачистки інформаційного простору України від проросійських каналів.

Про це він сказав під час Погоджувальної ради, передає прес-служба БПП.

"Минулого тижня було оприлюднено заяву фракції партії" Блок Петра Порошенко" щодо телеканалу" NewsOne ", в якому ми ще раз звернули увагу на те, що динаміка антиукраїнських настроїв на цьому телеканалі останнім часом набуває все більших розмірів і все частіше цей телеканал ретранслює темники Кремля", – сказав він.

За його словами, інформаційний простір країни має бути зачищений від телеканалів втікачів регіоналів, які передали свої ЗМІ до рук росіян, зокрема телеканал NewsOne.

"Остаточним фактом того, що телеканал NewsOne перетворився на частину пропагандистської машини Кремля, стало те, що на днях управління телеканалу було передано в руки соратника Віктора Януковича Андрія Портнова", – йдеться у повідомленні.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: