fbpx
Сьогодні
17:02 03 Вер 2018

e-Receipt: в Україні запустили електронний чек

Державна фіскальна служба (ДФС) запустила пілотний проект з впровадження електронного чека (e-Receipt).

Про це повідомили у прес-службі Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА).

Відзначається, що цей проект є складовою частиною пілотного проекту щодо застосування новітніх моделей для реєстрації розрахункових операцій та проекту Міністерства Фінансів України Податки це просто.

Для фіскалізації розрахунків передбачено технологічне рішення, яке не вимагає обов'язкового застосування традиційних реєстраторів і друку паперових чеків, і може бути встановлено на будь-який електронний пристрій. Сам фіскальний чек можна буде перевірити у відкритій частині електронного кабінету ДФС.

"Використання новітніх технологій з метою фіскалізації операцій замість традиційних касових апаратів вже давно застосовуються в ряді високорозвинених європейських держав. Таке рішення не тільки повністю відповідає духу часу, але і буде сприяти збереженню ресурсів підприємців на використання касових апаратів", – сказала менеджер Комітету побутової електротехніки Європейської бізнес Асоціації Вікторія Куликова.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: