fbpx
Сьогодні
09:56 02 Вер 2018

Рух через лінію розмежування на Донеччині розблоковано в обидва напрямки, - ДПСУ

В усіх КПВВ в межах Донецької області рух громадян та транспортних засобів відновився та відбувається в обидва напрямки.

Про це повідомляє в неділю Державна прикордонна служба України.

Там зазначили, що у суботу на дорожніх коридорах в межах Донецької області було ускладнено рух для громадян через дії російсько-окупаційних військ.

В зв'язку з цим, у порівнянні з попередньою добою, відзначено зменшення пасажиро-транспортного потоку.

"Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 15,1 тисячі осіб та 1,8 тисячі транспортних засобів: "Майорське" – 2508 осіб та 465 транспортних засобів; "Мар'їнка" – 2186 осіб та 555 транспортних засобів; "Новотроїцьке" – 2269 осіб та 600 транспортних засобів; "Гнутове" – 744 осіб та 215 транспортних засобів; "Станиця Луганська" –  7395 осіб", – йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі також нагадали, що всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування, окрім КПВВ "Станиця Луганська", який закрито з 2 по 7 вересня на ремонт, розпочали контрольно-пропускні операції згідно з осіннім графіком роботи.

"Нагадаємо, що пропуск осіб та транспортних засобів від 1 вересня здійснюється з 7.00 до 18.30. Зміна часового режиму в першу чергу пов'язана з безпековою складовою", – йдеться в повідомленні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: