fbpx
Сьогодні
22:39 02 Вер 2018

Окупований Армянськ: у Херсоні розповіли подробиці екологічного лиха

Забруднення навколишнього середовища від діяльності заводу Титан в окупованому Армянську відбулося внаслідок через оголення частин кислотного накопичувача.

Про це заявив голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв у Facebook.

"Через дефіцит води оголилося 42 квадратних км кислотного накопичувачу, з якого відбувається випаровування і подальше конденсування небезпечних сполук", – написав він.

Надзвичайна ситуація може негативно відобразитися на здоров'ї людей, що проживають у Армянську, Красноперекопську та навколишніх населених пунктах, в тому числі Каланчацького і Чаплинського районів, опередив посадовець. Влада організувала забір проб води, ґрунту, повітря для визначення змісту шкідливих сполук та їх впливу на здоров'я громадян.

"Вражає цинічність окупаційної влади: робиться вигляд, що нібито нічого не відбувається, вода яка добувається із свердловин використовується заводом виключно для отримання прибутку, а на екологію і здоров'я людей начхати", – йдеться у повідомленні Гордєєва.

Щойно провели екстренну нараду на КПВВ Каланчак щодо забруднення навколишнього середовища від діяльності заводу «Титан»,…

Posted by Андрій Гордєєв on Friday, August 31, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: