fbpx
Сьогодні
15:47 02 Вер 2018

До кінця жовтня в Україні обіцяють сформувати ще одну бригаду морської піхоти

До кінця жовтня 2018 року планується сформувати ще одну бригаду морської піхоти, командир бригади та його заступники уже визначені.

Про це повідомив командувач морської піхоти генерал-майор Юрій Содоль, передає "Радіо Свобода".

За його словами, командир бригади та його заступники уже визначені, зараз вони перебувають в пункті постійної дислокації формування.

Йдеться про село Дачне Біляївського району Одеської області (приблизно за 30 кілометрів від обласного центру).

Содоль розповів, що спеціально для морських піхотинців у Дачномк створюють військове містечко сучасного зразка – із гуртожитком для офіцерського складу, гуртожитками покращеного типу для військовослужбовців-контрактників, спортивно-оздоровчим комплексом, медичною частиною.

За планом реформування Військово-морських сил України, поділ ВМС на морське командування і командування морської піхоти зробили на початку 2018 року для оптимізації управління окремими напрямами.

Командувач морської піхоти генерал-майор Юрій Содоль перебуває у прямому підпорядкуванні командувача ВМС ЗС України Ігоря Воронченка.

Морська піхота є універсальним родом військ, який може діяти на воді, суші, у повітрі (як самостійно, так і у взаємодії з іншими підрозділами).

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: