fbpx
Сьогодні
20:56 01 Вер 2018

Із 4 затриманих за вбивство Захарченка в ОРДО вибили зізнання, - представник омбудсмена

Окупаційна влада ОРДО звинувачує в причетності до вбивства екс-лідера бойовиків Олександра Захарченка 14 осіб, 4 з яких вже зізналися у співпраці з Україною.

Про це повідомив у Facebook представник омбудсмена України в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський, посилаючись на інформацію джерела.

"Зараз вони стверджують про дві диверсійно-розвідувальні групи. І вже заявили про український слід. Зараз у них проходять по даній ДРГ 14 осіб", – зазначив він.

"За інформацією джерела, четверо вже зізналися у співпраці з Україною, але це фейк. Свідчення вибивали. Поставлено завдання після похорону Захарченка, який відбудеться завтра 2 вересня, повністю оголосити громадськості про успішне завершення розслідування справи", – стверджує Лисянський.

За його даними, адвокатів і родичів затриманих у СІЗО Донецька не допускають, зв'язок по місцях позбавлення волі "ДНР" глушиться.

Нагадаємо, 31 серпня в ресторані "Сепар" в окупованому Донецьку прогримів вибух. Внаслідок був убитий ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко.

Дивись як відреагували соцмережі на вбивство Захарченка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: