fbpx
Сьогодні
Фото 08:56 01 Вер 2018

Соліст Imagine Dragons підняв український прапор на концерті у Києві

Соліст поп-рок групи Imagine Dragons Ден Рейнольдс на концерті в Києві вийшов на сцену з синьо-жовтим прапором.

Про це повідомляє УНІАН.

Imagine Dragons в Києві

Фото: facebook.com/alina.haravasil.91

"Дракони почали свій виступ з нашумілого хіта Radioactive, а під час виконання другої пісні it's Time Рейнольдс вийшов на сцену, тримаючи в руках прапор України, на якому виднілося безліч написів. Протягом всієї пісні співак тримав його в руках, то обмотувався ним, то чіпляв його на мікрофонну стійку. Зрозуміло, поява рокера на сцені з українським прапором спричинила бурхливу реакцію фанатів, і зал просто вибухнув оплесками", – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, 31 серпня Imagine Dragons вперше виступили у Києві.

Imagine Dragons в Києві

Фото: 24tv.ua

Imagine Dragons в Києві

Довідка. Imagine Dragons з'явилася у 2008 році в Лас-Вегасі. У 2012 вийшов дебютний альбом Night Visions з головним синглом Radioactive. Пісня принесла світову славу і премію Grammy в номінації Найкраще рок-виконання. Окрім того, журнал Rolling Stone назвав Radioactive Рок-хітом року. На рахунку Imagine Dragons більше 20 міжнародних музичних нагород і близько 80 номінацій. Гурт номінований на дві премії Grammy 2018 року. Imagine Dragons виступали на більшості найбільших фестивалів, включаючи Glastonbury, Reading & Leeds, Lollapalooza.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: