fbpx
Сьогодні
16:18 01 Вер 2018

Бойовики почали випускати людей з ОРДО

Фото: reporter.dn.ua

Бойовики ОРДО почали поодинокий пропуск громадян і автівок у напрямку виїзду з окупованої території.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба станом на 14:00 суботи.

"В даний час відомо, що окупанти проводять тотальний контроль всіх осіб та транспорту, які намагаються виїхали з окупованої територію, проте почали поодинокий пропуск громадян і автівок", – йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі додали, що оформлення прикордонниками зі складу Об'єднаних сил в напрямку тимчасово окупованої території не припинялося, однак фіксуються непоодинокі відмови громадянам у перетині лінії розмежування з боку російських найманців.

Прикордонники також нагадали, що з метою покращення умов перетину громадянами лінії розмежування, за рішенням командувача об'єднаних сил, з 2 по 7 вересня буде тимчасово припинено здійснення пропускних операцій в КПВВ "Станиця Луганська". Решта КПВВ в районі операції Об'єднаних сил функціонуватиме в штатному режимі.

Раніше повідомлялося, що з 1 вересня усі КПВВ на лінії розмежування в районі проведення ООС здійснюють пропускні операції за осіннім графіком роботи.

Нагадаємо, що через вбивство Захарченка в'їзд і виїзд із Донецька закрили.

31 серпня в ресторані "Сепар" в окупованому Донецьку прогримів вибух. Внаслідок був убитий ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко.

Дивись як відреагували соцмережі на вбивство Захарченка.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: