fbpx
Сьогодні
16:14 31 Сер 2018

Творець "Сімпсонів" підтвердив фанатську теорію, якій вже 26 років

Творець "Сімпсонів" Метт Гренінг підтвердив одну з найпопулярніших фанатських теорій про голос Майкла Джексона в мультсеріалі.

Про це пише видання Time.

Так, фанатська теорія про те, що персонажа Леона Камповскі з серії "Абсолютно божевільний тато" озвучив нині покійний співак Майкл Джексон виявилася правдою.

За сюжетом Гомер Сімпсон потрапляє в психіатричну клініку, де знайомиться з Леоном Камповскі, котрий вважає себе Майклом Джексоном.

У титрах до серії Джексон не був зазначений, а замість нього було зазначено ім'я Джон Джей Сміт.

Після виходу серії фанати впізнали голос співака, але автори не розголошували, чи дійсно це він був.

Через конфлікт із звукозаписною компанією пісні в серії все ж виконується не Джексон, а актор зі схожим голосом. Однак сам співак спостерігав за процесом запису і сміявся.

"Він не хотів мати справу, чи щось таке, з його звукозаписною компанією, тому коли прийшов час співу, його підмінив співак зі схожим голосом", – пояснив Гренінг.

Майкл Джексон був великим фанатом Сімпсонів. Видання пише, що деякі сюжетні лінії в епізоді "Абсолютно божевільний тато" були придумані саме Джексоном.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: