fbpx
Сьогодні
17:29 30 Сер 2018

КВУ оголосив бойкот телеканалу NewsOne через зміну власника

Експерти та представники Комітету виборців України не братимуть участі в ефірах, ток-шоу, коментуванні телеканалу NewsOne до зміни інформаційної політики та власників каналу.

Про це йдеться на офіційній сторінці Facebook організації.

Офіційна позиція КВУПовідомляємо, що експерти та представники Комітету виборців України не братимуть участі в ефірах,…

Posted by КОМІТЕТ ВИБОРЦІВ УКРАЇНИ on Thursday, August 30, 2018

Нагадаємо, Мураєв передав телеканал NewsOne в управління Портнову.

Андрій Портнов – юрист і політик. З 2006 року був народним депутатом від Блоку Юлії Тимошенко, заступником голови фракції БЮТ. З 2009 року був членом Вищої ради юстиції. У квітні 2010 року, коли Президентом України став Віктор Янукович, став заступником глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна, керівником Головного управління з питань судової реформи та судоустрою. Згодом був радником президента Віктора Януковича, курирував реформу правоохоронних органів та органів юстиції. 24 січня 2014 року, в розпал Євромайдану, Віктор Янукович призначив Андрія Портнова першим заступником глави Адміністрації президента. Із цієї посади його звільнив в. о. Президента України Олександр Турчинов 26 лютого 2014 року.

У 2014 році Андрій Портнов виїхав з України. За даними ЗМІ, деякий час жив у Росії, потім переїхав до столиці Австрії Відня. З 2014 по 2015 рік щодо нього діяли санкції ЄС. У березні 2018 року стало відомо, що Служба безпеки України порушила щодо Портнова кримінальну справу за статтею «державна зрада».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: