fbpx
Сьогодні
16:08 29 Сер 2018

Статки ростуть: Херсонщина заробила на туристах на третину більше, ніж у 2017 році

До місцевих бюджетів Херсонської області на фініші літа 2018 року вже надійшло понад 1,8 млн гривень туристичного збору, що на понад третину перевищує відповідний показник за аналогічний період 2017 року.

Про це Укрінформу повідомили в середу, 29 серпня, в прес-службі Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

"Станом на початок поточного тижня надходження туристичного збору від юридичних та фізичних осіб до місцевих бюджетів Херсонщини становлять 1 млн 845,4 тис. гривень. Це на 36,1% або 489,7 тис. гривень перевищує відповідний минулорічний показник", –повідомили в прес-службі.

За її інформацією, найбільше туристичного збору в області отримав з початку року приморський Генічеський район – 740,6 тис. гривень. Трохи менше від генічан отримали туристичного збору у приморському Голопристанському районі – 641,6 тис. гривень.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: