fbpx
Сьогодні
11:35 29 Сер 2018

Активісту кинули вибухівку під дім за розслідування дерибану землі на Київщині

Активіст Сергій Чагаров отримав підкинуту вибухівку під свій дім за журналістське розслідування схем розкрадання землі на Київщині.

Про це він написав у Facebook.

Біля його будинку у селищі Гатне, що на Київщині вночі пролунав вибух.

"В період часу приблизно з 23:40 по 23:50 27.08.2018 року в моєму подвір'ї щось вибухнуло. Вибухнуло настільки гучно, що це розбудило моїх сусідів і ми, перелякані, почали шукати джерело вибуху. Вийшовши на подвір'я, я побачив, що на землі щось тліє. Виявилося, що мені підкинули вибуховий пристрій", – пише він.

За його словами, це спроба його залякати через його професійну діяльність.

"Спочатку на подвір'ях були відрізані голови тварин, підпали гаражів, плюндрування парканів і погрози на них. Тепер на подвір'ях вибухи", – пише він.

Проте, він зазначив, що не може надати більшої інформації через те, що в даний час йде слідство за цією справою.

Публікація Чагарова про дерибан землі в Гатному напередодні перемогла на конкурсі журналістських розслідувань ім. Василя Сергієнка.

Стаття була про те, як компанія екс-регіонала й нинішнього "Відродженця" Володимира Зубика незаконно зводить житловий комплекс "Озерний Гай" на 48 га під Києвом.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: