fbpx
Сьогодні
08:32 27 Сер 2018

Двоє українських військових загинули на Донбасі, ще 7 зазнали поранень

Протягом минулої доби на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців, троє бійців зазнали поранень та ще четверо – бойових травм.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Вчора противники 23 рази відкривали вогонь по позиціях української армії, в тому числі й із застосуванням забороненої зброї.

Окупаційні війська гатили із озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках із мінометів калібру 82 і 120 мм, ствольної артилерії калібру 122 мм.

Під ворожі обстріли потрапили позиції в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Південне, Новотроїцьке, Гнутове, Лебединське, Водяне, Широкине.

Населені пункти Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Гнутове, Водяне накрили вогнем із заборонених Мінськими угодами мінометів та ствольної артилерії. При загостренні ситуації підрозділи ООС відкривали вогонь у відповідь для придушення вогневих засобів противника.

Зазначається, що в результаті обстрілів двоє військовослужбовців зазнали поранень, ще двоє військових дістали бойових травм.

Також вчора в результаті підриву на мінно-вибуховому пристрої під час виконання бойового завдання один військовослужбовець зазнав поранень і ще один – бойового травмування.

"Ще двоє військовослужбовців загинули та один отримав бойову травму з особистої необережності внаслідок спрацювання вибухового пристрою", – повідомили у штабі.

За даними розвідки, трьох окупантів було знищено, ще семеро – зазнали поранень.

"Ніч у районі проведення операції Об'єднаних сил пройшла без застосування важкого озброєння, проте противник двічі відкривав вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі Павлополя та Водяного", – підсумували у штабі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: