fbpx
Сьогодні
22:04 25 Сер 2018

У Катерини Гандзюк погіршився стан. Їй необхідно доставити препарат, якого немає в Україні

У херсонської активістки Катерини Гандзюк погіршився стан.

Про це повідомляється у спільноті, яка створена на підтримку активістки.

"Ми впевнені, що Катерина з мужністю перенесе і лікування, і післяопераційну реабілітацію, але ми змушені попросити вас допомогти в пошуку і доставці ліків в Україну", – йдеться у повідомленні.

Зазначається,  що специфіка хімічних опіків такої площини і глибини ураження змушує лікарів винахідливо, а часом і експериментально, підходити до лікування. Досвіду лікування опіків такого масштабу немає не тільки в нашій країні, але і в будь-яких інших державах, тому доводиться вдаватися до новітніх препаратів, які не встигли пройти сертифікацію в нашій країні, а тому, придбати їх можна тільки за кордоном.

"Ми повністю довіряємо нашим фахівцям і максимально швидко намагаємося надати все необхідне для лікування, але цього разу терміни настільки стислі, що ми змушені звернутися до вас по допомогу", – пишуть у спільноті.

Наголошується, в найближчі два дні необхідно до Києва з будь-якої країни світу привезти препарат під назвою ZERBAXA. Кошти на придбання препарату є. Ліки потрібно тільки купити і передати до Києва.

!!!!!UPD!!!!Друзі! Сьогодні ви вкотре довели, що разом ми здатні зробити неможливе. Ліки для Катерини знайшли всього…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Saturday, August 25, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: