fbpx
Сьогодні
Фото 20:25 24 Сер 2018

“Живий” стяг: у Львові півтори тисячі дітей сформували із синьо-жовтих кульок прапор

У Львові на честь Дня Незалежності під час мистецької акції «Творимо живий прапор України» понад півтори тисячі дітей сформували «живий» синьо-жовтий стяг із повітряних кульок у географічних контурах України.

Про це повідомляє Укрінформ.

До урочистостей долучились півтисячі хористів, які виконали композицію, що прозвучала 27 років тому — на початку української державності, коли до Верховної Ради внесли національний прапор.

Після того відбулось наймасовіше виконання танцю «Галицький вітальний», участь у якому взяли більше сотні танцювальних пар.

"Ключовим заходом на День Незалежності буде відеомапінг на Ратуші о 22.00, в якому буде відтворена історія державотворення та роль людей у творенні нашої Незалежності",— зазначила директор департаменту розвитку Львівської міськради Наталія Бунда.

А увечері – о 19.30 год. на площі перед Оперним театром розпочнеться мистецький проект «Україна. Історія сили і перемоги». Участь у концертній програмі візьмуть гурти «Гайдамаки», «Ot Vinta», а головним гостем проекту стане український музичний гурт «The Hardkiss».

О 21.30 для усіх охочих відбудеться показ фільму «Кіборги» просто неба у парку «На валах».

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: