fbpx
Сьогодні
22:52 23 Сер 2018

В Україні почнуть реалізацію 70 регіональних стартапів за кошти ЄС

Починаючи з 2018 року в Україні дадуть старт реалізації 70 регіональним проектам, на фінансування яких кошти виділив Європейський Союз.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Усі проекти було відібрано в межах конкурсу, який проводили між проектами за п'ятьма напрямами: інноваційна економіка, сільський розвиток, розвиток людського потенціалу, розвиток туризму, загальноукраїнська солідарність.

Найбільша кількість переможців у Львівській області – там буде реалізовано 12 проектів. За нею Хмельницька область з 10 проектами. У Миколаївській, Донецькій, Рівненській, Вінницькій, Житомирській, Черкаській і Луганській областях – по одному проекту. Ще 9 проектів реалізує Міністерство освіти і по одному проекту – Мінрегіонрозвитку і Мінагрополітики.

Загальна сума фінансування становила понад 600 млн грн.

"Найбільш креативні та інноваційні стартапи – створення інноваційного кластеру "Регіональний інноваційний HUB" у Миколаївській області, створення Карпатської мережі регіонального розвитку у Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях, будівництво радіотелевізійної передавальної станції у Попаснянському районі Луганської області, розвиток сільського підприємництва та інфраструктури агротуристичного кластера "ГорбоГори" у Львівській області, розвиток спортивно-культурного простору на набережній р. Тетерів у місті Житомир", – повідомив віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: