fbpx
Сьогодні
Фото 11:49 23 Сер 2018

У Слов'янську активісти нагадали меру про його зв'язки з бойовиками у 2014 році

Фото slaviansk.today

Сьогодні, в День національного прапора, у Слов'янську Донецької області місцеві активісти провели акцію нагадування міському голові Вадиму Ляху про його зв'язки з "народним мером" В'ячеславом Пономарьовим.

Про це повідомляє місцеве видання slaviansk.today.

Слов'янськ Вадим Лях

Фото slaviansk.today

Біля входу в будівлю виконкому під час проведення штатного святкового заходу активісти вийшли з плакатами. На плакатах – фото Вадима Ляха, потискує руку так званому "народному мерові Слов'янська" В'ячеславу Пономарьову. На запитання, чи не фотошоп це, активісти повідомили, що дані фото, зображені на плакатах – роздруківка відео кадрів.

Слов'янськ Вадим Лях

Фото slaviansk.today

Таким чином активісти хотіли донести про те, що ніхто не забув про те, що під час окупації Слов'янська в 2014 році Вадим Лях, будучи депутатом міськради, спілкувався з главою бойовиків Пономарьовим.

Слов'янськ Вадим Лях

Фото slaviansk.today

Так само під час заходу активісти включили аудіозапис з голосом Нелі Штепи, де вона говорить про те, що "Лях – чмо. І вся його зграя з Воропаєвим і Самсонова".

Зазначаєть, що В'ячеслав Пономарьов фактично був комендантом Слов'янська під час його захоплення проросійськими бойовиками в 2014 році. Незаконно проводив сесії міськради в яких брав участь і Вадим Лях. 5 липня разом з бойовиками виїхав до Донецька. Зараз ховається на території РФ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: