fbpx
Сьогодні
18:52 23 Сер 2018

Суд відпустив Тамразова під заставу у 20 млн грн

Суд відпустив колишнього першого заступника голови правління Укргазвидобування, власника сайту Insider Олексія Тамразова під заставу в 20 млн грн.

Як повідомляє Insider, суд відхилив клопотання прокурорів про арешт підозрюваного із альтернативою внесення застави у 577 млн грн.

Якщо впродовж наступних п'яти днів Тамразов не внесе кошти, суд може переглянути запобіжний захід у бік посилення.

Тамразов проходить підозрюваним у справі про злочинну схему заволодіння скрапленим газом оточенням екс-президента Віктора Януковича.

Нагадаємо, 21 серпня власника сайту Insider, колишнього першого заступника голови правління Укргазвидобування Олексія Тамразова повторно затримали.

Вперше Тамразова затримали у Києві 9 серпня, він намагався дати хабар прокурору в розмірі $200 тисяч за сприяння у знятті арешту з майна у кримінальному провадженні. 13 серпня Тамразов вийшов із ізолятора під заставу у 3 мільйони гривень.

Тамразов обіймав посаду першого заступника голови правління державного ПАТ Укргазвидобування в період з 2010 по 2014 рік.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: