fbpx
Сьогодні
20:39 23 Сер 2018

США не терпітимуть втручання РФ у вибори до Конгресу, - Болтон

Сполучені Штати не терпітимуть російського втручання в цьогорічні вибори до Конгресу.

Про це у четвер, 23 серпня, заявив радник з питань національної безпеки президента США Дональда Трама Джон Болтон, пише Deutsche-Welle.

Це попередження він озвучив під час розмови з секретарем Ради безпеки РФ Миколою Патрушевим у Женеві.

"Я дав зрозуміти, що ми не станемо терпіти втручання (у вибори. – Ред.) 2018 року та що ми підготувалися вжити необхідних кроків, щоб запобігти цьому", – сказав Болтон, слова якого наводить агенція новин Reuters. Зараз США зосереджені на тому, щоб події 2016 року не повторилися. "Не буде жодних нових санкцій, якщо не буде подальшого втручання", – запевнив радник президента США, якого цитує агенція новин AP.

За словами Болтона, коли він вранці четверга, під час першої зустрічі з Патрушевим порушив питання втручання у вибори в 2016 році, то росіяни відреагували на це з "кам'яними обличчями" та ніяк не відповіли.

Саме розбіжності в поглядах щодо теми російського втручання в американські вибори перешкодили ухваленню спільної заяви за підсумками зустрічі Болтона та Патрушева.

Нагадаємо, днями компанія Microsoft заявила, що "будь-хто" у США, незалежно від політичних переконань, є потенційною ціллю атак російських хакерів.

Як відомо, у листопаді цього року в США мають відбутися вибори до Конгресу. Громадяни обиратимуть увесь склад Палати представників та третину Сенату.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: