fbpx
Сьогодні
20:16 23 Сер 2018

Масштабний збій у Facebook: на сторінках зникають дописи

У користувачів Facebook через технічний збій стали зникати повідомлення на сторінках, після того як вони розмістили їх. Багато користувачів повідомляють, що вони поділилися оновленням на своїй сторінці, але виявили, що воно зникло після того, як було опубліковано.

На сторінках розробників Facebook користувачі стверджують, що повідомлення зникають протягом декількох хвилин після того, як їх вже переглянули деякі користувачі, пише The Independent.

Відзначається, що проблема впливає тільки на деякі сторінки Facebook і деякі види дописів.

Нагадаємо, Facebook опинився в центрі кількох скандалів. Зокрема соціальна мережа Facebook фігурує в скандалі з компанією Cambridge Analytica, яка могла незаконно отримати дані понад 87 млн користувачів соцмережі і вплинути на вибори багатьох країн світу, у тому числі американські 2016 року, бо працювала з передвиборнчим штабом Дональда Трампа. Також повідомлялося, що через збій у роботі Facebook близько 14 млн приватних записів виявилися доступні для публічного перегляду.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: