fbpx
Сьогодні
17:30 22 Сер 2018

Розблокування процесу обміну: Київ готовий помилувати двох росіян

На перемовинах Тристоронньої контактної групи у Мінську українська сторона запропонувала помилувати двох росіян, щоб розблокувати процес звільнення українських політичних в'язнів та заручників з РФ і з окупованих територій.

Про це повідомила представниця України в гуманітарній підгрупі на Мінських переговорах, віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко на сторінці в Facebook.

"Українська сторона готова ,як виключення, помилувати двох громадян РФ, які мають проблеми зі здоров'ям' передати їх російському консулу в присутності представників ОБСЄ і МКЧХ з одночасною передачею Україні українських військовослужбовців яких більше трьох років незаконно утримують на Донбасі", – заявила вона.

Геращенко наголосила, що офіційний Київ і на далі стоятиме на позиції одночасної передачі громадян РФ в обмін на українських політв'язнів. За її словами, представники Москви досі не надали офіційної відповіді на цю ініціативу.

Мінськ. День другий. Українська сторона шукає всі можливі шляхи для розблокування процесу звільнення заручників з РФ і з…

Posted by Iryna Gerashchenko on Wednesday, August 22, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: