fbpx
Сьогодні
13:19 21 Сер 2018

"Посада: простий українець": привітай країну з Днем Незалежності

Напередодні Дня Незалежності Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України ініціювало Всеукраїнську інформаційну кампанію «Посада: простий українець».

Головна мета кампанії – надати можливість усім громадянам привітати одне одного з Днем Незалежності України за допомогою спеціально створеного сайту-конструктора, а також посилити конструктивний діалог між українцями.

Кампанія об'єднує простих українців з різних куточків України будь-якого віку, представників різних професій, соціальних груп, мовної, етнічної та релігійної приналежності. За задумом організаторів акція має стати приводом поділитися щирими вітаннями, усмішками і вірою в успішне майбутнє України, що починається з кожного громадянина.

За результатами дослідження, що проводилися компанією GFK "Яких змін прагнуть люди в різних регіонах України?" було виявлено цікаві та оптимістичні для України тенденції. Наприклад:

  • більшість українців, обираючи в якій країні вони хотіли б народитися, називають Україну;
  • представники не всіх областей підтримують Євроінтеграцію, проте у всіх областях вважають, що нам слід будувати Європу в Україні;
  • у всіх областях українці хочуть відновлення цілісності України.

Тобто, результати опитувань доводять, що українці мають єдність щодо багатьох ключових питань, мають спільні потреби і виклики. Акція «Посада: простий українець» покликана стати інструментом, який дозволить продемонструвати, що переважна більшість українців дивляться в одному напрямку, незважаючи на обставини.

В рамках кампанії частину привітань буде також розміщено на біл-бордах, потягах «Інтерсіті», міжміських електричках в усіх областях України, а також у київському та харківському Метрополітенах.

Для створення власного привітання з Днем Незалежності необхідно здійснити лише три кроки:

  • Зайти на сайт https://ua27.mtot.gov.ua
  • Завантажити власне фото, або авторизуватись через свій акаунт у популярній соцмережі
  • Написати привітання і поширити створену вами листівку в улюблених соцмережах

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: