fbpx
Сьогодні
13:58 20 Сер 2018

"Хто замовив Катю Гандзюк?": в Україні знищують графіті на підтримку активістки

На вихідних почалась кампанія знищення графіті "Хто замовив Катю Гандзюк?"

Про це повідомляють активісти однойменної спільноти у Facebook.

"Якщо побачите, що графіті "Хто замовив Катю Гандзюк?" знищено або замальовано, будь ласка, фотографуйте та надсилайте нам ці фото", – йдеться у повідомленні.

Виглядає так, що на вихідних почалась кампанія знищення графіті з Катериною. Якщо побачите, що графіті «Хто замовив Катю Гандзюк?» знищено або замальовано, будь ласка, фотографуйте та надсилайте нам ці фото.

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Monday, August 20, 2018

17 серпня у Львові поліція затримала двох 20-річних юнаків, які розмальовували на стінах графіті з написом "Хто замовив Катерину Гандзюк?". Один з них поранив поліцейського під час затримання, пише УП.

Спільнота підтримки Гандзюк звернулася до очільника МВС з вимогами пояснити, чому цілі опергрупи взялися за боротьбу з графітчиками.

Стверджують, що "за три дні працівники поліції у двох інших містах намагалися затримати людей," які наносили трафаретні малюнки "Хто замовив Катю Гандзюк?", а 16 серпня в центрі Києва в "художників" нібито навіть стріляли.

Вночі у Львові поранено працівника поліціі. Це сталося приблизно в 3:30 на вулиці Ковжуна. Двоє юнаків наносили балонами…

Posted by Віка Балицька on Thursday, August 16, 2018

Активісти проводять аналогію з часами Януковича, коли за графіті із зображенням тодішнього президента з червоною цяткою на лобі "художникам" присуджували тюремні терміни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: