fbpx
Сьогодні
21:55 20 Сер 2018

ДТП в Сумах за участі патрульних: поліція порушила справу

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом зіткнення патрульного авто з іншим автомобілем у Сумах, через що постраждали кілька людей.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

За фактом ДТП слідчі Сумського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Зазначається, що 19 серпня поліцейська машина рухалася з увімкненими проблисковими маячками на виклик про розбійний напад у центральній частині міста, але на перехресті вулиць зіткнулася з автомобілем Audi, що їхав по головній дорозі. Від удару поліцейське авто вилетіло на тротуар та перекинулося.

"У результаті ДТП постраждала 51-річна жінка-пасажир автомобіля Audi, а також четверо пішоходів: двоє чоловіків і двоє жінок. Вони госпіталізовані до лікувальних закладів з травмами різного ступеню тяжкості. Крім того, тілесні ушкодження отримала жінка-поліцейський, яка несла службу у складі наряду", – розповідають у поліції.

Там зазначили, що предметом дослідження кримінальної справи буде розрахунок моменту зіткнення, оскільки жоден з водіїв його не називає.

У поліції обіцяють, що вже через декілька днів будуть перші результати експертиз. Вони допоможуть у встановленні обставин дорожньо-транспортної пригоди.

До Сум направлено представників центрального апарату Національної поліції України.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: