fbpx
Сьогодні
11:04 19 Сер 2018

У Києві комунальники прибирають наслідки негоди, названо дві критичні локації

У Києві комунальники продовжують ліквідувати наслідки негоди: чистять дороги від багнюки, прибирають повалені дерева з тротуарів та проїжджих частин. Наразі заблокованих маршрутів транспорту у столиці немає.

Про це повідомив заступник директора департаменту міського благоустрою КМДА Тарас Панчій, передає 112 Україна.

"Вже немає перекритих і заблокованих ділянок, всі ділянки розчищені. Зараз комунальні служби прибирають грязюку, те що залишилось після води. Немає заблокованих маршрутів громадського транспорту, він рухається по звичайному графіку, жодних зупинок у зв'язку з цією навалою води не відбулося. На цей момент усе в нормі", – заявив Панчій.

За його словами, уночі в Києві найбільше затопило площу біля ТЦ Гулівер, а також площу Перемоги біля цирку.

"У нас було дві критичні локації. Перша – це біля Гуліверу. Також підтоплення відбулося на проспекті Перемоги – там великий потік води ішов з бульвару Шевченка, там був підтоплений також трохи підземний перехід. Але комунальні служби уже все ліквідували, зараз ми прибираємо вулиці від болота, техніка на місці", – заявив Панчій.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: