fbpx
Сьогодні
20:31 18 Сер 2018

У Берліні перед зустріччю Меркель і Путіна пройшла акція на підтримку Сенцова

Мітинг із закликом звільнити в'язня Кремля Олега Сенцова проходить недалеко від замку Мезеберг під Берліном, де пізніше в суботу пройдуть переговори президента РФ Володимира Путіна та канцлера ФРН Ангели Меркель.

Про це повідомляє спільнота Save Oleg Sentsov.

"Путіна, який приїхав зустрітися з Меркель, теж зустріли", – відзначають у спільноті в Facebook.

При цьому ТАСС уточнює, що на мітингу вимагають негайного звільнення режисера. Крім того, кілька десятків протестувальників тримають плакати з написами, що закликають звільнити політичних в'язнів в РФ.

Також на під'їзді до резиденції розгорнуті ще два пікети. "Учасники одного з них розгорнули транспаранти на підтримку розвитку дружніх відносин з Росією, а також проти залучення НАТО для розв'язання кризи в Україні. Другий пікет покликаний звернути увагу Ангели Меркель – його організували активісти, які виступають проти політики президента Азербайджану Ільхама Алієва, напередодні візиту канцлера ФРН в Баку, запланованого на 25 серпня", – пише агентство.

В цілому, ситуація в місті спокійна. Біля воріт на територію замку зібралися місцеві жителі, щоб зустріти політиків.

Володимир Путін уже прибув до Німеччини з Австрії, де взяв участь в урочистостях з нагоди весілля голови МЗС цієї країни Карін Кнайсль, відзначає агентство.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: