Новини

Нові факти свавілля бойовиків на Донбасі

Беззаконня міцнішає в "ДНР" і особливо добре воно проглядається у діях місцевих бойовиків, які не гребують насильством. Вони, також, як і російські військові на Донбасі не церемоняться з місцевими жителями, які відкрито висловлюють своє невдоволення їхньою присутністю на Сході України.

Таку думку висловив і координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

За словами військового експерта, "в ніч на четвер, 16 серпня, фіксувалося перекидання бронетехніки (не менше 10 танків танки і БМП) по трасі Н-21 (Старобільськ – Луганськ – Кришталевий – Макіївка – Донецьк) через Шахтарськ. У зв'язку з чим вдень 16 серпня кілька жителів Шахтарська спробували висловити невдоволення місцевим бойовикам через сильний шум від пересування бронетехніки в нічний час". За це вони були побиті окупантами – один цивільний отримав удар по спині прикладом, ще двох вивезли за місто і побили в лісопосадці, потім відпустили.

Вранці, 16 серпня вищезгадана колона військової, техніки прибувши в Донецьк, встигла "насолити" і жителям цього міста. Жителі тимчасово окупованого Донецька стурбовані активним і настільки гучним рухом в ранковий час транспорту бойовиків "ДНР" і свіжими слідами траків на вулицях міста. Нехай, в місті і обійшлося без рукоприкладства, але реакція бойовиків супроводжувалася нецензурними виразами.

Цікавий і той факт, що в "ДНР" всіх бойовиків зобов'язали пройти перевірки у нарколога і отримати відповідний сертифікат. Причиною такої "антиалкогольної кампанії" є те саме повальне пияцтво в рядах бойовиків. Як приклад один з сепаратистів соціальної мережі Н.Вуліч розповідає історію про те, як якийсь "генерал ДНР" приїхав в мотострілкову бригаду з інспекцією. Однак, він, за словами сепаратиста, виявився настільки п'яний, що навіть не зміг вийти зі службового авто. "У ДНР вирішили провести перевірки. Але, виходить у них не так як хотілося б. Вчора з перевіркою в 3 омсбр заїхав генерал. Але вийти з автомобіля, на якому приїхав, не зміг. Зелений змій його не випустив з машини. Командир бригади постояв біля генеральського автомобіля по стійці смирно 5 хвилин, опустив руку, плюнув і пішов далі працювати".

Що вже говорити, якщо самі бойовики розуміють, як погані їхні справи "по всіх фронтах". Навряд чи саме таких "захисників" очікували сепаратисти в 2014 році.

Сергій Палков

Свіжі дописи

  • Новини

Генштаб: найгарячіше на Авдіївському та Новопавлівському напрямках, там війська рф 35 разів атакували позиції ЗСУ

Минулої доби, 4 квітня, російські війська продовжують тиснути по всій лінії фронту, найгарячіше на Авдіївському… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Новини

У Бога на плечі шеврон з українським прапором: Зеленський у Великдень звернувся до українців

5 квітня президент України Володимир Зеленський 5 квітня, у Великдень, звернувся до українців з нагоди… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Новини

Наслідки нічної атаки Харкова російськими безпілотниками: постраждали 5 осіб, серед них дитина

У ніч на 5 травня російські окупанти атакували ударними безпілотниками приватний сектор міста Харкова, внаслідок… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Новини

Росія запустила по низці областей України 24 БпЛА: сили ППО знищили 23 дрони-камікадзе

У ніч на 5 травня російські загарбники атакували декілька регіонів країни 24 "Шахедами", 23 з… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Новини

Окупанти другу ніч поспіль атакували Харків та Дніпропетровщину “Шахедами”: є пошкодження, виникли пожежі

У ніч на 5 травня російські загарбники вже другу ніч поспіль завдали удару безпілотниками по… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Що відбувається

5 головних рішень тижня — жіночий підрозділ управління БПЛА та окопний РЕБ PARASOL

Щосуботи "Рубрика" пропонує короткий дайджест ТОП-5 рішень тижня, які наближають перемогу України: ✈️ Із уламків… Читати більше

Saturday May 4th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.