fbpx
Сьогодні
Погляд 15:11 18 Сер 2018

Нові факти свавілля бойовиків на Донбасі

Беззаконня міцнішає в "ДНР" і особливо добре воно проглядається у діях місцевих бойовиків, які не гребують насильством. Вони, також, як і російські військові на Донбасі не церемоняться з місцевими жителями, які відкрито висловлюють своє невдоволення їхньою присутністю на Сході України.

Таку думку висловив і координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

За словами військового експерта, "в ніч на четвер, 16 серпня, фіксувалося перекидання бронетехніки (не менше 10 танків танки і БМП) по трасі Н-21 (Старобільськ – Луганськ – Кришталевий – Макіївка – Донецьк) через Шахтарськ. У зв'язку з чим вдень 16 серпня кілька жителів Шахтарська спробували висловити невдоволення місцевим бойовикам через сильний шум від пересування бронетехніки в нічний час". За це вони були побиті окупантами – один цивільний отримав удар по спині прикладом, ще двох вивезли за місто і побили в лісопосадці, потім відпустили.

Вранці, 16 серпня вищезгадана колона військової, техніки прибувши в Донецьк, встигла "насолити" і жителям цього міста. Жителі тимчасово окупованого Донецька стурбовані активним і настільки гучним рухом в ранковий час транспорту бойовиків "ДНР" і свіжими слідами траків на вулицях міста. Нехай, в місті і обійшлося без рукоприкладства, але реакція бойовиків супроводжувалася нецензурними виразами.

Цікавий і той факт, що в "ДНР" всіх бойовиків зобов'язали пройти перевірки у нарколога і отримати відповідний сертифікат. Причиною такої "антиалкогольної кампанії" є те саме повальне пияцтво в рядах бойовиків. Як приклад один з сепаратистів соціальної мережі Н.Вуліч розповідає історію про те, як якийсь "генерал ДНР" приїхав в мотострілкову бригаду з інспекцією. Однак, він, за словами сепаратиста, виявився настільки п'яний, що навіть не зміг вийти зі службового авто. "У ДНР вирішили провести перевірки. Але, виходить у них не так як хотілося б. Вчора з перевіркою в 3 омсбр заїхав генерал. Але вийти з автомобіля, на якому приїхав, не зміг. Зелений змій його не випустив з машини. Командир бригади постояв біля генеральського автомобіля по стійці смирно 5 хвилин, опустив руку, плюнув і пішов далі працювати".

Що вже говорити, якщо самі бойовики розуміють, як погані їхні справи "по всіх фронтах". Навряд чи саме таких "захисників" очікували сепаратисти в 2014 році.

Сергій Палков

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: