fbpx
Сьогодні
10:12 18 Сер 2018

Два відомих лоукости ввели сезонні знижки на маршрути з України

Тимчасові знижки на маршрути з України ввели Ryanair і МАУ.

Про це повідомляє Аvianews.

Ryanair почав великий розпродаж 1 000 000 авіаквитків, яка охоплює всі напрямки лоукостера з України. В рамках акції мінімальна ціна на перельоти при вильоті з України починається від 13 євро в одну сторону з урахуванням обов'язкових зборів. В ціну входить безпосередньо сам переліт і перевезення ручної поклажі. Продаж квитків за зниженими цінами буде вестися до кінця 20 серпня. Знижка діє на рейси, які будуть виконуватися в період з серпня 2018 по січень 2019 року включно.

Ryanair має намір почати польоти в Україну у вересні. Спочатку польоти будуть виконуватися в Київ, а в кінці жовтня почнуться до Львова. На даний момент заявлена маршрутна мережа Ryanair з Києва включає 12 міст, зі Львова – п'ять міст. Більшість рейсів будуть запущені в кінці жовтня-початку листопада 2018 року.

Також розпродаж лоукост квитків в міста Європи і Азії зараз проводить авіакомпанія МАУ. Авіаперельоти в період з жовтня 2018 року по лютий 2019 року доступні за ціною від 800 грн в обидва боки з урахуванням зборів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: