fbpx
Сьогодні
16:14 17 Сер 2018

Саакашвілі повідомив, за яких умов повернеться в Україну

Лідер Руху нових сил і екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі повідомив, що повернеться в Україну після закінчення терміну повноважень чинного президента України Петра Порошенка.

Про це він заявив в ефірі Радіо НВ.

"[Я повернуся], як тільки Порошенко піде і я відновлю своє громадянство через судову систему. Тому що елементарно там було все порушено стосовно мене, але я доб'юся того, що люди, які порушували, підробляли, наприклад, мій підпис, анкету, які налякали суддів і свідків, щоб вони відповідали в установленому законом порядку. Нарешті хтось повинен відповідати. Звичайно, я буду повертатися в Україну", – прокоментував Саакашвілі.

Міхеїл Саакашвілі на Радіо НВ – анонс

Привіт з Амстердама від Mikheil Saakashvili! Екс-президент Грузії та екс-губернатор Одеської області не може приїхати до нас у студію (з причин, які відомі усім українцям), тому Vitalii Sych записав з ним skype-інтерв'ю (дякуємо технічному прогресу!). Слухайте відповіді на найбільш гострі та гарячі питання вже цієї п'ятниці, о 20:00, в програмі "Час відповідати"!

Posted by Радіо НВ on Thursday, August 16, 2018

Також він анонсував участь його партії Рух нових сил в парламентських виборах в Україні 2019 року.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: