fbpx
Сьогодні
15:45 17 Сер 2018

Нацкомісія з тарифів скасує скандальну формулу Роттердам+

Фото: Ілюстраційне

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг планує скасувати формулу Роттердам + в зв'язку з початком дії нового ринку електричної енергії.

Проект постанови оприлюднено на офіційному сайті НКРЕКП.

Згідно з документом, з початку дії нового ринку електроенергії визнаються такими, що втратили силу ціла низка нормативних документів, які раніше регламентували роботу української енергетики.

Зокрема, умови і правила здійснення підприємницької діяльності з оптового постачання і передачі електричної енергії, постанови про закупівлю електричної енергії виробниками та про формування тарифів і т. д.

У переліку документів, які планується скасувати, також є постанова №289 від 03.03.2016 року "Про затвердження порядку формування прогнозної оптової ціни електричної енергії", більш відома під назвою Роттердам +.

Дане рішення НКРЕКП пояснює необхідністю впорядкування нормативної бази діяльності на ринку електричної енергії України та необхідністю забезпечення своєчасної підготовки учасників ринку електричної енергії України до роботи нового ринку.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: