fbpx
Сьогодні
09:50 17 Сер 2018

На військовому складі "ЛНР" стався вибух: 6 окупантів загинули, 10 поранені

На складі боєприпасів "ЛНР" стався потужний вибух у результаті чого 6 окупантів загинули, 10 зазнали поранень, а 4 одиниці техніки було знищено.

Про це повідомляє нардеп "Народного фронта", координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

Подія сталася на складі боєприпасів окупантів в районі населеного пункту Жолобок 14 серпня цього року.

Тоді у результаті вибуху 6 окупантів загинули, не менше зазнали 10 поранень, а також було знищено 4 БМП і вантажівка.

"У штабі "2-го АК" заявляють про роботу українських мінометників, а в середовищі бойовиків говорять про недотримання заходів безпеки на тлі розпивання самими окупантами на складі спиртних напоїв", – пише Тимчук.

Однак, російські "радники" при штабі "2-го АК", які беруть участь в розслідуванні події, заявили про навмисний характер вибуху і розглядають питання причетності до організації цього місцевого комбрига (позивний "Джафар").

"При цьому російські офіцери заявляють, що раніше у даного комбрига при перевірках були виявлені серйозні недостачі по паливу і боєприпасам, в зв'язку з чим, на їхню думку, він і міг організувати вибухи для приховування повного масштабу розкрадення матеріально-технічних засобів", – зазначив нардеп.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: