fbpx
Сьогодні
20:22 17 Сер 2018

День безпритульних тварин: перелік заходів в Україні

Уже 26 років у третю суботу серпня світ відзначає День безпритульних тварин.

Заходи відбуваються у 50 країнах і на 6 континентах, різноманітні акції проходитимуть і в Україні.

"Кожній тварині – по родині" захід до Всесвітнього дня безпритульних тварин, Київ

День безпритульних тварин

Коли: 18 серпня 2018 року
Де: Київ, Контрактова площа
О котрій: 10:00-17:00
Подробиці: КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" запрошує відвідати інформаційно-просвітницький захід приурочений до Всесвітнього дня безпритульних тварин. Захід відбудеться за підтримки Київської міської державної адміністраціі, департаменту міського благоустрою.

На вас чекають корисні тренінги, цікаві лекції, дитячі розваги, ярмарок та вега фуд корт. А також розіграш подарунків та вручення відзнак. І лише в цей день – раєстрація тварин безкоштовна!

Більше інформації ТУТ .

Акція, присвячена Всесвітньому дню безпритульних тварин, Харків

День безпритульних тварин
Коли: 18 серпня 2018 року
Де: Харків, парк Перемоги (пр. Тракторобудівників, 55).
О котрій: 10:00 – 13:00
Подробиці: харків'яни зможуть познайомитися, поспілкуватися і взяти у сім'ю тварин з притулку, зареєструвати свою домашню тварину у Єдиній електронній базі даних, застрахувати улюбленців, скористатися послугами ветеринарів пересувного веткабінету і записатися на кінологічні курси.

Крім того, можна прийти з тваринами, яким потрібна сім'я, попередньо пройшовши реєстрацію за адресою [email protected] або безпосередньо на заході до 10:00.

Спеціалісти КП «Центр поводження з тваринами» проведуть конкурси та вікторини, з дітьми працюватимуть аніматори, відбудуться квести. Кінологи прочитають пізнавальні лекції та покажуть, як дресирувати собак.

Більше інформації ТУТ.

День безпритульних тварин, Немішаєве

День безпритульних тварин

Коли: 18 серпня 2018 року
Де: у Немішаївському будинку культури
О котрій: з 16:00
Подробиці: 18 серпня о 16:00 у Немішаївському будинку культури пройде захід присвячений до Дня безпритульних тварин. В програмі заходу майстер-класи, лекції ветеринарів, дефіле з тваринами, демонстрація соціальних відеороликів, презентація роботи з безпритульними тваринами у селищі.

«Якщо у вас є собачка, яку ви колись взяли з вулиці чи з притулку, а зараз це домашній улюбленець, то запрошуємо похизуватися вашим пухнастиком», – йдеться у повідомленні організаторів заходу.

Більше інформації ТУТ .

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: