fbpx
Сьогодні
19:35 16 Сер 2018

Замах на Гандзюк: у Херсоні викликали "на допит" главу поліції області

Фото visti.ks.ua

Херсонська міська рада вирішила заслухати на найближчій сесії звіт керівника поліції області Артура Мєрікова щодо ходу розслідування нападу на радницю міського голови Катерину Гандзюк.

Відповідне рішення ухвалили на позачерговій сесії міськради у четвер, повідомляє "Укрінформ".

"У мене до Вас (до міського голови Володимира Миколаєнка – ред.) питання, більше як прохання від наших колег, щоб ми точно на наступній сесії заслухали звіт Національної поліції, прокуратури, СБУ щодо тих страшних подій, що сталися 31 липня в місті Херсоні. Всі ми бачимо, що громадськість по всій Україні наполягає, щоб ця справа швидше розслідувалась. Я закликаю, щоб ці представники правоохоронних органів були (на сесії міськради – ред.) і надали повний звіт про те, що вони напрацювали", – заявив у виступі на сесії депутат міської ради Євген Матковський.

У свою чергу міський голова Володимир Миколаєнко повідомив, що він разом із секретарем міської ради Оленою Урсуленко вже направили запрошення очільнику поліції Херсонщини Артуру Мєрікову взяти участь у роботі сесії Херсонської міської ради, і поінформувати про розслідування нападів на Катерину Гандзюк, а також інших активістів та журналістів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: