Новини

Поліція Херсона має зуб на Гандзюк, бо та заважала красти, – волонтер

Керуюча справами виконавчого комітету Херсонської міськради Катерина Гандзюк не хоче, щоб її справу розслідувала місцева поліція, бо правоохоронці можуть бути причетні до нападу на неї.

Про це в ефірі Еспресо.TV розповів волонтер та блогер Роман Сініцин.

Він зауважив, що херсонські правоохоронці протягом доби після нападу на Катерину нічого не зробили: не опитали свідків, не встановили речовину, яку на неї вилили, а також всіляко показово саботували розслідування.

Вже після того, як ця справа набула розголосу та почала обговорюватися у суспільстві, поліцейські області почали щось робити.

"Гандзюк та її родичі категорично не хочуть, щоб справу розслідувала Нацполіція, а особливо херсонські поліцейські. Оскільки є дуже велика і мотивована підозра, що вони можуть бути причетні як до цього нападу, так і інших нападів у Херсоні", – сказав він.

Так, у Гандзюк  був систематичний конфлікт з цілою низкою високопосадовців херсонської поліції, зокрема з керівником Нацполіції області Артуром Мєріковим.

За його словами, у активістки також був конфлікт з керівником управління захисту економіки поліції. Гандзюк казала, що він вимагав у чиновників кошти, бо нібито вони крадуть гроші з бюджету, а треба давати поліції "відкати".

"В результаті Гандзюк десь півроку з ним боролася і його таки звільнили. Тобто, можливо помста. Версій насправді багато, але херсонська поліція, за моєю інформацією, зараз концентрується на побутових версіях", – підсумував Сініцин.

Напередодні Гандзюк дала коментар журналістам у якому заявила, що не впізнає підозрюваного Миколу Новікова, якого поліція арештувала у її справі. Вона також зауважила, що замовниками нападу на неї можуть бути нинішні чи колишні правоохоронці.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Свіжі дописи

  • Новини

У Києві відкрився Центр рекрутингу української армії

Перший у столиці центр рекрутингу розпочав роботу на проспекті Повітряних сил, 41, (ЦНАП Солом’янського району).… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Глава Пентагону звернувся до партнерів США із закликом передати Україні Patriot

Сполучені Штати продовжують заохочувати країни, які мають системи протиракетної оборони Patriot, надати частину їх Україні… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Норвегія виділила додаткові 600 млн доларів Україні: кошти підуть на посилення ППО та гуманітарну допомогу

Уряд Норвегії у 2024 році додатково спрямує 600 млн доларів на посилення української протиповітряної оборони… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

У російському Улан-Уде – масштабна лісова пожежа: вогонь перекинувся на житлові будинки, оголошено евакуацію

У столиці російської республіки Бурятія – Улан-Уде лісова пожежа перекинулась на житлові будинки, місцева влада… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Зеленський провів наради з військовими: обговорили зрив планів рф, ситуацію на фронті, постачання зброї та снарядів

Президент України Володимир Зеленський провів наради з військовими щодо ситуації на фронті, наступів військ рф… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Атаки українських дронів на НПЗ спричинили різке зростання цін на бензин у росії, – Politico

Українські удари по російських нафтопереробних заводах спричинили зростання цін на дизельне пальне на 10%. А… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.